Ont i fotar!

Usch jag har denna dag väldigt ont i mina fötter. brukar få det av arbetsskorna.
Har varit och jobbat på donken idag. 11- 17 blidde det. Gick bra idag. en av dom bästa gångerna tror jag, och det är ju kul :)

I morron blire träna och lite mellandags rea kanske. får se det där med mellandagsrean, ska prata med syster senare när hon slutar jobbet.

Har varit duktig och rensat ur min byrå och lagt i kläderna i den nya byrån. Så nu sitter jag och väntar på att mammsen ska komma hem och färga mitt hår. Oscar skulle ha gjort det idag men kom på att det kommer bli mitt i natten om han ska göra det. och det orkar jag inte med. Så mamma får den stora äran! :D

Aja men nu ska jag luska i hur man lägger in musik och bilder på iphonen:P haha det är säkert jätte lätt, bara jag som är lite halv dålig och inte kan:P

Ha det bra. Och God Fortsättning! :)
PUSS! //PM

Film!

Håller på att spela in film med lillebror. Har en uppgift i rörligbild och den ska vara inne i morgon så lillebror fick hoppa in och hjälpa till.
Men just nu tar vi en paus för jag var tvungen att gå ut och hjälpa pappa för han hade satt sig fast med bilden. Och när jag kom in så satt Pontus och spelade dator så han ville bara klara två bossar på spelet innan vi fortsätter.:P Så tänkte att han kan ju får göra det eftersom han är så snäll och hjälper mig.:)

Ska hälsa på syster och Roger sen också. Blir att dricka glögg och äta skinksmörgås:D Sen ska dom få sin jätte sena inflyttningspresent:P

Men men nu tro jag brochan är klar. så ska filma.

PUSS! //PM

Hehe kul ju!

Haha den här katten är ju klockren ju! xD


Lucia!

Idag är det lucia. fast jag har inte gått någon lucia. får inte göra det längre:/ TRåkigt för det var väldigt roligt i alla fall.
Har varit i skolan och skrivit bild raport. as tråk är det, men man måste göra det läraren säger. annars får man - i registret. Och det är lite onödigt.
Ska även göra klart den där jäfla stopmotion filmen innan fredag. hur ska detta sluta?:/ Bra hoppas vi!

aa men nae.

PUSS! //PM


Saknar!!!

Jag saknar mitt mörkbruna hår! Ska färga håret till jul tror jag! Till mörkbrunt!


Kör en Foki posh där då! ^^

PUSS! //PM

11 månader!

Idag har Oscar och jag varit tillsammans i 11 månader. Inte illa!
Och här sitter jag alldeles ensam. Kul! Väldigt kul! Kan ju vara trevligt det också.
Illa!

Aja men men så äre!

PUSS! //PM


Studiedag. Och julklapps köp

Idag har det varit studiedag och jag har tagit tillfället till akt och inhandlat lite julklappar. Så nu har jag lillebror klar, syster klar tror jag och mamma tror jag också jag är klar med. Bara dom två svåraste kvar då. Pappsen och oscar. Ska även köpa födelsedags present till orre. han fyller ju lite sent på året sådär. men men det är ju någon som ska göra det också så!

Onsdag imorron då. Ska ha foto och rörlig bild. för en gång skull ska det bli kul.:) Vi ska göra klart reklam filmen som typ är klar. sen ska jag ta ett kort som ett känt konstverk. tex monalisa fast det är någon annan jag ska fota. okej det blev knäppt, men jag vissar sen när jag är klar med det :P
Även MC jobb i morgon. Nice! Syster utbildar, Pernilla lär sig! Kassan ska jag stå i. så kom förbi donken i hageby i morgon mellan kl.16.30 och öh? tror jag slutar 21.00 kanske? Haha vet inte när jag slutar. men men!

Aja nu ska jag ringa och se om den högre regeringen har anmält sig som hemkommen.

PUSS! //PM

klippa håret!

Nu har jag beställt tid till frisören nästa torsdag! Äntligen!!!!!
Ska bli så skönt och klippa bort allt slitet hår. Sen ska jag även klippa in löshåret också. blir nog bra hoppas vi.

PUSS! //PM


Duktig!

Idag är hon duktig och städar sitt rum. dock borde hon göra lite läxor men men.:P
Ska åka till oscar senare och hjälpa hans mamma med något pappers arbete. ännu mer duktig!

PUSS! //PM

RSS 2.0