Semester!!

Om 3 timmar går flyget. och om 7 timmar är jag i turkiet! Det ska bli awsome!
Är dock lite nervös, har ju alltid haft mamma med som har hållt koll på biljettter och sånt. men nu får man hålla reda på det själv helt enkelt.  men men det ska nog gå bra det tror jag:)

aja men ska fortsätta packa lite. får se om jag hinner skriva ett till inlägg, annars får ni ha det så bra så höres vi om en vecka. då blire fina bilder på bloggen också :)

PUSS! //PM

Studentbilder!!!!

Nu kommer det lite studentbilder gott folk!!!

     

     

     

   

   


Turkland!

Japps nu har jag och Oscar bokat en resa till turkiet! Nästa vecka på torsdag så åker vi trån kungsängen tror jag flygplatsen i norrköping heter:P Det ska bli Nääääjs!!
Kollade på hur vädret var borta i Alanya för tillfället och det är 32 grader och strålande sol. ska va det hela denna veckan. får se hur det ser ut nästa. Hoppas på lika fint!

Det var det jag hade tänkt att berätta.
Student bilder kommer inom kort! :)

PUSS! //PM

Då har man tagit studenten då!

Jaa då va allt över. Nu har jag tagit studenten och fy faan vad jag är bra! 
Mycket sorgligt att skiljas från klassen, men vi hade sjukt kul under hela tiden. Från när vi träffades och skulle fotograferas tills vi skiljdes åt efter flaket. Egentligen är ju min klass awsome! Vi är bäst!
Kommer sakna varenda en av dom! Vissa mer än andra. Och en mest! <3
Har tyvärr inga bilder från studenten på den här datorn, men när jag får in bilder på någon dator så ska jag lägga ut massor med bilder.!!
Ha en super bra dag i regnet!
PUSS! //PM

Bilder från balen!

Juste! Har ju inte lagt ut några bilder från balen än ju! :O Kommer här!De va några i alla fall :)

Pyroteknisk bil!

Haha jag har världens mest pyrotekniska bil ^^ Den börjar rycka lite ibland vid ratten och blinkersen xD Och ibland glöder det lite också! aja det är sånt som händer. har varit och lämnat in den i alla fall nu så får vi se vad som är fel och hur mycket det kostar att laga de.

PUSS! //PM

Allt är klart för student!

Jaaaaa! Nu har jag lämnat in alla uppgifter och kan bara luta mig tillbaka och invänta studenten! Det är så otroligt skönt!
Så härnäst har jag studentbalen som är på fredag. Ska till min pappas kusin och kolla vad vi ska göra med håret idag.
Sen ska jag och jobba hos oscars pappa en sväng sedan också.

men men har inget mer att skriva just nu.
PUSS! //PM

RSS 2.0