In Time! Nu har jag sett den.

Sådär då då ha rjag varit och sett In time. Var en mycket bra film. Synd att det fanns en del idioter i biosalongen men det är sånt som händer.

Det var en mycket spännade film. Dom hade även fått med mycket action och också lite humor i det hela.
Det var en väl genomtänkt film där dom verkligen anpassade miljöerna till de olika tids zoonerna. Den ''högsta tids zoonen var mera framtid och den lägsta var ungeför '' då'' tid. Det var en smart ide att använda soig av tid. att verkligen vissa hur vilktig tid är fast på ett lite mera ''extremt'' sätt. Filmen hade utrycket ''Tid är pengar''.

Den här filmen får 5 av 5 stjärnor!

Sedan så har vi ju alla specialeffecter som Matt Sweeney låter oss ta del av i filmen. Mycket bra FX. inte för mycket så det blir överdrivet och heller inte för lite.

Matt får 5 av 5 han också! :D


The Time!

Idag har jag varit och jobbat en sväng. men bara en kort sväng 3,45 timme. det är inte så mycke de.
Sedan efter så åkte jag in till stan stan och fikade med min kusin. vi var även på skopunkten och jag köpte ett par jätte fräsiga skor!! :D Glad Tjej!


Sen nu sitter jag på golvet hemma hos oscar. Han och Olle spelar bil spel.
Senare ska vi på bio och se The time som har prämier idag! wiie den verkar jätte bra ju! Berättar när jag kommer hem vad jag tyckte om den!

PUSS! //PM

Natt uggla!

Jaa jag sitter uppe mitt i natten och väntar på att Oscar ska sluta jobbet och komma hem. får se om han kommer hem innan 5 i alla fall. dom blev lite kort om folk vid kl.22.00. tre personer som skulle sköta köket, bop, DT1 och 2 och kassan. aja får se hur det går för dom.

Sitter och kollar på det här programmet som jag just nu inte kommer ihåg vad det heter men dom firar i alla fall halloween. Jag älskar Halloween! Det är en av dom roligaste högtiderna på året. man får klä ut sig och festa. Får se om det blir någon halloween fest i år.

PUSS! //PM

Stockholms filmskola

Jag sitter och kollar på lite olika fil skolor dom har där uppe i huvudstaden.. skulle vara så kul att gå en sådan utbildning. Fast det känns lite som att man inte har tillräkligt med kunskaper för att gå där. men men man kan ju alltid testa och se om man kommer in! :)


Snö på liseberg!

Jag är så sjukt taggat på att åka ner till liseberg i november och lägga lite snö med ett härligt gäng uppe från stockholm! :D
Satt och kollade på Arclights nya hemsida förut. Haha ja nu hittar man ju i alla fall på sidan.
När jag satt och kollade på sidan så tänkte jag ''varför jobbar jag på mcdonalds? varför gör jag inte det som jag tycker är roligt istället?'' Så nu känner jag att jag bara vill flytta upp dit och jobba med Arclight uppe i stockholm. Det skulle vara så roligt!
Får hoppas på att det blir så en dag!

Ha det bäst allesammans för det ska jag! :D

PUSS! //PM


Photoshop

Hade lite tråkigt så jag gjorde en bild i photoshop. den blev inte så bra men jag lägger ut den i alla fall.

PUSS! //PM


USA!!

ÅH!! Jag var inne och kollade på universal studios hemsida förut och jag bara längtar tills vi ska dit!!! Fast det är ju ett år kvar eller 11 månader så det är ju inte riktigt ett år men i alla fall:P
Så nu är det bara gärnet att spara pengar så att man kan göra allt som landet har att bjuda på. :D
Så är det i alla fall! :D

PUSS!//PM

Ny dator!

sådär ja! nu har jag varit på johnbauer gymnasiet och fått en ny dator. så snällt av dom! eller va fasiken det var dom skylldig mej;P
Nee men det var såhär att den datorn som jag fick när jag gick på skolan blev stulen så då fick jag en ny/gammal dator som någon annan hade haft innan mej. och det var bara massor strul med den. sedan i somras så helt plötsligt en dag så vägrade den att starta. så jag bad min systers pojkvän kolla på den eftersom att han är utbildad datornnörd, och han sa att moderskortet var trasigt och att det skulle kosta mer att få den fixad än att köpa sig en ny dator. och då tyckte jag att jag borde ju få en ny av skolan eftersom att det var ju egentligen inte min dator och jag visste ju inte hur bra den förra ägaren hade tagit hand om den. såjag ringde rektorn och han skulle prata med dator ansvarig. och så ringde datoransvarig i torsdags och sa att jag fick komma och hämta en ny/gammal. så det har jag gjort nu! :D Glad tjej!

PUSS! //PM

surbullar!!!

Jag förstår inte folk som kommer till Mcdonalds! Själv ska man stå där med ett stort leende på läpparna även fast man egentligen inte är på något speciellt bra humör. Vissa gäster som kommer till mcdonalds är ju hur sura som hälst. Det är liksom som att det är mitt fel att dom har en dålig dag. Sedan minsta lilla oklarhet om man frågar om något så får dom en att framstå som en idiot! Skulle nog säga att dom är idioter och borde växa upp till en person som förstå att ''även fast jag är på dåligt humör så ska inde den här personen som jag pratar med lida för det''. Visst man ska inte ta någonting personligt i det här yrket men va fasiken när det kommer flera sådanna på en dag så blir man rätt sur och irriterad själv.
Så tänkt på det nästa gång! Även fast man har en dålig dag, låt det inte gå ut över någon annan.
Ha det bra!
PUSS! //PM

Vi har ett matbort!

Ja nu har äntligen matbordet kommit. Oscar och jag var på jysk förr förra veckan och skulle köpa ett barbord med fyra stolar men dom hade inte stolarna i butiken så dom fick ta hem dom åt oss och det tog nästan 2 veckor:/ men som sagt nu har det kommit och det är ihop satt och står på sin plats! :)

Så fint blev det! :)

PUSS! //PM


RSS 2.0