Bilprovningen!

Jaha skulle ha besiktat bilen idag men icke! hade tydligen inte tackat ja till tiden jag hade fått så nae blir körförbud på den bilen den sista april och det finns inga tider förns den 9 maj så kommer inte kunna använda bilen. Det suger faktiskt!
Snacka om att man är skapligt irriterad när man har åkt till andra sidan stan för att besikta bil faan och så får man inte göra det, och så får man åka hem igen. sjukt slöseri med bensin tycker jag väl!

PUSS! //PM

En gammal vän!

Ja när jag träffade Viktoria häromveckan så var vi och hälsade på en gammal och saknad vän!

Du finns alltid med oss i våra hjärtan!!


längtar!

Jag längtar så sjuuuukkkkkttt myket till 3 maj! då åker jag, mamma och petra till london på en lång weekend. Det ska bli så otroligt kul!
Sedan så längtar jag till slutet av augusti för jag kan inte hålla mej längre när det gäller att shoppa. får ju inte köpa massor grejer innan usa resan så jag kan spara pengarna och köpa grejer där istället. men det är så svårt. och eftersom att det är 4 månader kvar så är det lite jobbit. Dom grejerna jag vill ha nu kanske inte finns i usa och kanske är slut sålt när jag kommer hem därifrån!

PUSS! //PM

Tisdag!

Har tråkigt! funderar på om jag ska åka och spela lite fotboll idag.
Oscar ska jobba till 01.00 och jag börjar 06.15 i morgon så blir att sova på olika håll i natt. gillar inte de! :( men men då har han ju tid till att spela tv-spel.

Aja mer hade jag inte att säga. hade en ganska bra påsk föresten! Hoppas ni hade en bättre!

PUSS! //PM

påskkärring trosdag!

Ja idag är det skärtorsdag men inga påskkärringar har synts till över huvudtaget. trotts att jag har jobbat så har jag inte sett några små hungriga påskkärringar på mcdonalds idag. Men det har varit mycket folk som inte har varit påskkärringar inne på jobbet idag. ojoj vad vi har haft att göra. Har stått i första luckan i mcdriven och tagit betalt. Har haft hooten ute så har inte behövt tagit så mycket beställningar. Vad är då hotten? Jo det är en bärbar datorskärm som en mcdonalds medarbetare står med utanför restaurangen och tar betställningar längre bort i från speakerboxen så dels det ska gå snabbare att få beställa och betala men även så att köket snabbare ska få reda på vad som är beställt och man därefter producera det som saknas i transportskåpet (där burgarna läggs när dom är färdiga och ska ut till gästerna). Ja då har vi lärt oss något nytt idag också!

Just jag det har jag nog inte berättat! I morgon ska mammsen och jag boka flyg till london. Mamma, jah och syster ska åka på en lång weekend bara vi tre. Mamma fick det i fördelsedagspresent. Så det ska bli jätte kul. har ju aldrig varit i london så det ska bli extra spännande att få åka dit!
Ja och sen blir det lite jobb och lite påskpresent köp och lite deklaration som står på schemat för morgondagen. spännande!!

ja det var det. over and out!

PUSS! //PM

RSS 2.0