USARESA!!!

Haha nu är USAresan bokad!!  Känns så jäkla härligt. dock måste jag jobba som ett djur för att kunna spara dom där 5000 kr i månaden fram till resan. men det kommer va så värt det! :) iiih kan knappt vänta. det ska bli så otroligt häftigt! :)

PUSS! //PM

Hotel letande!

Ja jag sitter och kollar lite på hotel i las vegas så vi har någon stan att bo när vi är där.:) sitter just nu och kikar på hard rock hotel och casino. värkar as coolt ju! lite lyx ska man väl unna sig. en queen svit för 1500 kr för 2 nätter per person. inte jätte faliga pengar tycker jag!
men ska fortsätta kolla nu. men uppdaterar snart igen!

PUSS! //PM

Haha så jävla dåligt!

Det är ju så patetiskt så det är roligt! Det finns alltid en baktanke med allt. men det här tyckte jag var jävligt dåligt av dej. Snacka om att bara tänka på sig själv. så då är den punkten fixad liksom!
Illa!!!

Hund bilder!

Ja jag har ju tagit lite bilder på hundarna när vi var ute på promenix med dom. Har dock bara redigerat 3 av bilderna. men här är dom i alla fall!

           

Hunden i mitten, det är Irma! och hon sprang iväg från matten när dom var uten på promenad igår. så jag, lena och en vännina till lena letade efter irma i 3 ½ timme. Oscar kom sedan och hjälpte till och efter mycket letade och många svordomar så hittade jag och oscar irma ute på ett gärde. och nu är det ju så att jag bor på landet och där finns det mycket skog och mycket gärden så vi hade en hel del ställen att leta på så att säga. men alla var glada när vi väl hade fått tag i henne och då kunde man inte skälla på henne eftersom att hon var ju hemma.

En mycket speciell alla hjärtans dag. :P

Ha det bäst!
PUSS! //PM

Alla hjärtans dag!

Ja idag är det ju alla hjärtansdag, och jag sitter ensam hemma medans min sötnos är och jobbar. Vad ska man göra för något speciellt för honom idag då? Funderade på någon fin middag kanske. men har inte hemma att laga någon fin middag med :/ Han får mängder med pussar! det blir en bra present.

Haha jag hatar att vara pank. jag skulle gissa på att jag har ca 80 kronor kvar på mitt konto. Och det jobbiga är att jag har inte en anning om vart pengarna har tagit vägen förutom dom som jag har lagt in på sparkontot. och något som är mer jobbit är att det bara är den 14 idag så det är några dagar kvar tills lönen kommer :/

Aja men jag får klara mej på det jag har :P

PUSS! //PM

Fina presenter!

Ja det blev en hel del fina presenter i lördags. Jag fick glasunderlägg, bestick från anders petter, champangeglas från orrefors, en vägg klocka, pengar och ett presentkort på att ta dyksert (stavning) när vi är i USA! :)
Många saker man inte hade väntat sig men som sagt mycket fint tycker jag.
Det blev smörgåstårta. muma det var jätte gott, som vanligt när mamma gör den. och till efterrätt blev det någon lime cheesecake som inte smakade någonting. Det var ifrån en GI tidning och då ska det ju inte vara något socker och inga kalorier och sånt tråkigt. så det smakade som fil och flingor typ. ;P
Bistick från Cervera Glas med vit droppe  Glasunderlägg från cervera
Från Cervera

Klocka fast svart från Chilli

Startkablar!

Ja idag har jag åkt till andra sidan stan för att få igång oscars bil. Han råkade ladda ur batteriet igår. Så igår fick jag hämta honom vid mcdonk stockholmsrondellen och idag åkte vi till klinga för att för första gången själva starta hans bil med hjälp av startkablar! haha duktiga var vi.
Usch är jätte opepp på ett stägnings pass idag. dock är det roliga personer att stänga med så det kommer nog gå bra. om jag får stänga disken så! :)

PUSS! //PM

Nu är jag 20!

Ja nu är jag äntligen 20 år! Fyllde ju i måndags. Firade med familjen och ozzyboy med god mat och lite paket. Fick Zumba fitness till kinect av oscar, ett skal till min IPhone av lillbror, strumpor och en choklad grej av mamma och pappa. Ska få mer paket på lördag av mamma, pappa och oscar, och då kommer även släkten och oscars föräldrar.
Ihh jag är jätte nyfiken på vad jag ska få. Jag är som ett barn när jag fyller år! Älskar att få paket och bli överaskad :P

Jag återkommer om vad jag fick för fint på lördag.

PUSS! //PM

Födelsedagspresent till en 20 åring!

Ja det är så svårt att veta vad man ska önska sig i 20 års present. Kan inte komma på någonting jag vill ha eller behöver :/ Haha jag satt nyss och kollade på ikeas och elgigantens hemsidor för att se om dom hade något som jag skulle vilja ha. men hittade inget där heller :P Men men en blomma räcker långt det me! ;P

PUSS! //PM

RSS 2.0