Orlando

Jaa nu har vi varit i Orlando i 3 dagar! På lördag kvällen när vi kom så gick vi till pizza hut och åt. Det var typ det vi han men för vi var ganska trött efter 10 timmar rakt över Atlanten! Sedan söndag så var vi och besökte sea world! Det var en väldigt stor park! Dom hade 3 attraktioner men fasiken det räkte med dom 3. Började typ gråta när jag åkte en av dom. As läskigt!! :p så massor vatten djur också. Delfiner, späckhuggare, uttrar, sjölejon, Sjöko, sköldpaddor och massor annat!! :)
På måndagen var vi på daytona Beach! Massor sol och bad, och så såg vi ut som 4 tomater efter det! Haha Nee men solen tar som attans här alltså. Efter att vi hade varit på stranden så åkte vi tillbaka till Orlando och gick på Florida mall! Massor butiker. Släng er i väggen mirum centrum! Köpte bara en tröja där men vi ska tillbaka dit på söndag för vi var ganska trötta efter allt solande så orkade inte gå så mycket där inne!
Idag (måndag) har Oscar och jag gjort vårat pooldyk! Det var kul och spännande. Trodde det skulle vara svårare med andning och det men det gick bra!
Snart ska vi gå en sväng och kolla souvernirer och sånt.
Imorgon ska vi dyka i en sjö. Får uppdatera och berätta hur det gick! ;)
JUSTE! Har ätit på McDonalds för första gången här i USA. En hot Spicy mc Chicken vart det. Den var väldigt god. Men personalen var jätte otrevliga och aa om vi skulle bete oss så i sverige skulle vi få kicken snabbare än blixten!
Återkommer snart igen!

PUSS! // PM


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0