dam em

har varit på parken och sett norge besegra danmark på straffar. bra match måste jag säga. riktigt spännande. men tycker att det är lite för slarvigt när det gäller damfotboll. lite för mycket fel pass och mottagningar. men det var fart på grannländerna kan jag lova! :)

puss och kram // Pernilla


Robbie Williams!!

Jaaa igår var jag och Oscar i Götet och såg kung robbie på Ullevi!! fy faan så bra det va. bleev tårögd av lycka när man satt där. han är en så grymt cool person!:) Hatar expressen och Aftonbladet som har musikhatare som recensenter för dom hade inte en susning om vad dom snackade om. grymt vare! Han vet precis hur han ska göra för att entertain!
Fick tyvärr inga bilder för glömde telefonen på hotellet. men bilderna jag har i minnet får väl räcka! ;P

Puss & kram //Pernilla

skärgården

härliga dagar i skärgården har det varit minsann! badat, solat, grillat och fotat har vi gjort i mängder. skönt att få komma ut på landet. saknar der väldigt mycker. stan är inget för mej på sommaren.
bilderna från skärgården kommer senare! :)
puss och kram! //Pernilla

liseberg

ja på lördag åker jag och Oscar tillsammans med olle och johanna till Liseberg och har det skoj! :) det är tur att jag denna gång har en med mej som inte åker alla attraktioner. tråkigt att stå utamför och vänta själv! så jag och olle får vinna på chokladhjul och oscar och Johanna får åka karuseller! :p
men men nu ska jag sova och i morgon beger Oscar och jag oss ut mot skärgården igen. va där ute måndag-onsdag. och så blir der torsdag-fredag också.

puss och kram //Pernilla

semesterbild!

skulle ha slängt med en bild i förra inlägget men tryckte på fel knapp och i mobilen kan man inte redigera inläggen så får slänga upp en bild nu istället! ;)
SEMESTER!

Ja nu går jag på semester. blit inte en jätte lång men 2 veckor är ju alltid nått.:p det ska bli grymt skönt faktiskt!
i morgon ska jag få mina naglar semester fina och sen blir det antagligen att åka ut till skärgården och njuta. sedan på lördag drar vi en sväng till Göteborg och vårt älskade liseberg! :D
men nu så ska jag sova så jag snart kan vakna och inleda semestern!
puss och kram!


stulen cykel!

Usch jag blir så arg! gick ner till cykelförådet igår dör att ta cykeln till jobbet och upptäcker att det är någon som har stuligt min och oscars cykel! att folk inte förstår att man ska ge faan i andras grejer. och det som är det lustigaste är att våra cyklar stod längst in och det fanns betydligt nyare och finare cyklar som stod längre ut. och även att det är någon som har gått in i huset där vi bor och in i cykelförådet. dey står massor cyklar utanför fastigheten som hade varit lättare att få tag på. men det är ju vissa som bor i det här huset som är otroligt inkompetenta och fattar inte att man måste stänga dörrarna ordentligt annars går folk in som inte har något där att göra.
så jävla arg är jag!

RSS 2.0