Jai Ho!

Alltså denna låten hittade jag när jag kollade runt efter filmmusik på spotify. Den är faktiskt bra xP


Sitter hemma i natten!

Okej riktigt natt är det ju inte men kväll i alla fall och jag ska sitta uppe halva natten för att vänta på att oscar ska ringa och be mej att komma in och hämta han och Gustav. Hoppas grabbarna är trötta ikväll så dom ringer ganska snart. Vill helst sova ordentligt så jag är pigg och sånt tills i morgon kväll. för då ska man vara pepp!
Men vet fortfarande inte vad jag ska klä ut mej till. Vet ju inte vart man köper flytande latex så jag kan ju inte vara en Zombie som jag hade tänkt:/
Men jag får sova på saken så får vi se!

Ha det bra!
PUSS! //PM

Shopping med mammsen!

Jag va ju på shoppingrunda med mamma häromdagen.
Detta var vad jag köpte:


  ¨
Sedan köpte jag ett par till leggins men dom är i tvätten ;)

Sen var jag pank! :P

PUSS! //PM

Film dax!

Nu ska vi snart ut och spela in film. Amy och Emmie är ute och scautar lite:P Nee men dom letar efter något bra ställe att spela in på.
Får se hur länge vi håller på. hoppas det inte blir för sent för jag ska till donken idag me och hämta grejer som jag har sagt 25 000 gånger:P

Men men.
PUSS! //PM

Halloween?

Jaha vad blire för dräkt till halloween då?
Alternativ:
Barbie docka
Americansk skoluniform
Zombie
Djävul

Har inte bestämmt mej än. Ska på stan idag eller i morgon och kolla om jag hittar nått.

PUSS! //PM


Läskigt!!

Usch tycker det börjar bli lite läskigt nu!

Aja ska antagligen och träna snart. kan bli skoj. får se.
Sen i morron ska jag försöka gå till carlings och fixa biljett till Hugos Halloween grej! det är ett måste faktiskt.
Sen ska jag också till Donken och hämta mina grejer och lite sånt. kan vara bra att ha liksom.
Annars har det inte varit en så betydande dag idag. Först samhäll sen mentorstid. klassråd hade vi då också.

Aja nu ska jag äta något kanske så jag får håll lagom till träningen börjar! Nice! (Y)

PUSS! //PM

Hej!

Oj så trött jag är! aa det är jag faktiskt.
Och skulle ha pratat med mamma om studentkryssningen men det glömde jag bort. aja får ta det i bilen in till skolan i morgon. vet inte om jag har pengar till det men det skulle vara grymt kul om man kom iväg på kryssningen!
anyway! ska sova nu tror jag. eller läsa kanske. eller sova. eller ringa till oscar. nee han är sur så honom smsar vi bara!

God natt då!
PUSS! //PM

Stan!

Ska till stan med mamma och lillebror. får se om syster också dyker upp:)
Blir att införskaffa ett eller kanske två par skor(a). Sen får vi se. kanske en ny vinterjacka.

PUSS! //PM

Bläää

Usch känner mej stressad hela tiden fast det roliga är att jag har ingenting att vara stressad över. skolan har inte dragit igång ordentligt än så har inget där jag ligger efter med. har inget viktigt jag måste göra så det behöve rjag inte heller vara stressad för. men men det går väl över någon gång.

Grattis till viktoria som blev en av dom nominerade till Norrköpings Lucia 2010! Alla ska rösta på henne glöm inte de!!!

PUSS! //PM

Praktikdag 36

Idag har vi haft 2 svensexor var av den ena jag var med och hjälpte till. Ett härligt gäng måste jag säga. skrattade nästan hela tiden. sånt tycker vi om!
Sen när dom hade åkt och den andra gruppen också hade gjort de så tömde vi konfetti maskinen med gammal konfetti och kollade så att den fungerade. och vi hade tur, den funkade.
Åka till kisa och äta mat.
Sen åkte vi till dit vi skulle och spela in dansfeber. vi riggade upp och sen fick vi vänta.
Fick ha ett par hörlurar på mig för att veta när bildproducenten ville ha konfettin.
Det var ett jävla kackel i lurarna alltså. bildproducenten satt och sa vilken bild från vilken kamera som skulle sändas i tv. och sen satt det en tjej som räknade ner så dom höll tiden och hon sa även till när inklipp skulle duka upp. Mycket intressant att få vara med om detta.
Sen när vi hade skjutit konfetti över tobbe och marco och programet var slut så riggaade vi ner och Dan kom och hämtade oss. Sen in med allt i lastbilen och iväg till alvik för att få nått i magen. sen hem och kolla på klippen från dansfeber och om man kollar lite bakom juryn så ser man munstycket till konfetti kanonen:P
Det var den dagen de.

PUSS! //PM

Praktikdag 35

Sista dagen igentligen på praktiken var idag.
Den börjae med att dirket åka till Aga och hämta CO2 sedan vidare till Eskilstuna och hämta pyro. Sedan åkte vi och käkade. Blev en donk och aa det har man ju ätit ganska mycket så det är inte toppen av topplistan liksom.
Efter det åkte vi till verkstan och hämtade tungröks maskinen. Iväg till aa vet inte vad det hette men där dom ska ha Dansfeber finalen i morgon. Dom ska hyra Arclights tungröksmaskin och köptte lite pyro. Sedna ska jag och dojan va på plats under sändningen i morgon och sköta konfetti kanonen! Nice!
Sist blev det verkstan och göra iordning krutladdningar till svensexan i morgon.
Nu är jag ''hemma'' och funderar på att gå till coop och köpa något fredags mys gott! Men vi får se!

PUSS! //PM


Praktikdag 34

Torsdagen den fjortonde oktober tjugohundratio!
I morse packade vi ur lastbilen efter gårdagens värsta bilförare. Lika kul varje gånt!
Sedan ställde vi iordning inför ett företagsbesök som skulle komma vid 2.
Kista blev det och äta. jag åt på tacobar! Mumma!
När vi kom tillbaka väntade vi på företaget och när dom kom började vi visa verkstan och olika effekter. Dom verkade ha väldigt roligt och hitta saker som Arclight kunde hjälpa dom med. Och juste jag glömde säga att detta var ett eventbolag som var och hälsade på.
När dom hade gått sen så pratade vi lite med martin och sen så åkte vi och käkade på Pizza hut. Efter det vart det bio. Resident Evil 3D kollade vi på. Ganska bra va den. Men inte den bästa av resident evil filmerna. men som sagt den var helt okej. Mycke special effekter!

Men nu är det sleep time!

PUSS! //PM

Praktikdag 33

Tidig morgon blev det idag. Trodde jag skulle dö så trött var jag. Helt borta!
Gick till verkstan och började plocka fram saker till tv inspelningen. Dojan hittade inte saker och blev arg, och jag var trött och satt och halv sov när han inte såg. men men vi fick ihop allt som skulle med. In med det i lastbilen och iväg till Barkaby.
Gott folk idag har jag varit med och spelat in ''Sveriges värsta bilförare''. Det skulle se ut som att det brann i en bil, och det fixade vi! Och program ledaren var Adam Alsing, så honom har jag pratat med idag.
När allt var klart så åkte vi till ikea och åt. och efter det till verkstan för att prata litemed martin. sen gick jag hem!

PUSS! //PM


Praktikdag 32

Tisdag!
Idag fick jag sovmorgon! Awsome!
Var vid verkstan straxt innan 11 och då tog jag och dojan och åkte iväg med pumpen vi hade lånat från rosersberg. och sedan lämnade vi också släpet på preem när vi ändå var ute och åkte.
Sedan vart det att åka till kista och äta mat. Det blev texas burger och där tog jag en peppercorn burger tror jag att det hette. Yami! Smakade bra!
Sedan åkte vi till verkstan och plockade ur lastbilen för det orkades inte med igår på grund av sen timme på dygnet.
När vi var klara med det så fick jag gå hem för jag såg så trött ut. och Dojan såg inte fel. jag var/ är otroligt trött. så ska se på the usual suspects och INTE somna till den och sen ska jag sova. Fast jag måste duscha med så ska göra upp en plan hur detta ska gå till. men men det ska nog gå bra.

PUSS! //PM

Praktikdag 31

Måndag! Sista praktikveckan.
Oj det har gått fort! Det känns som det vari igår jag stog på Ericsson invigningen och sköt konfetti. Tiden går fort när man har kul liksom.
Anyway Idag började vi kl.09.00. jag och dojan åkte först till preem och lånade en släpvagn. sedan åkte vi till verkstan och började packa in regn utrustningen i lastbilen. Sedan bar det iväg upp emot Norrtälje.
När vi kom fram till platsen som jag inte kommer ihåg vad den hette så kom en båt där vi lastade på våra grejer, den båten tog oss ut på en ö där vi skulle spela in film.
Och under istort sätt hela den här dagen stog vi och regnade på skådespelarna.
En av skådespelarna var Sverrir Gudnason, han har varit med i dom senaste Wallander filmerna och även i filmen festival. Sedan var det Rafael Edholm som var regisör. Han är även skådespelare och har varit med i '' Wallander- indrivaren, Göta kanal 2 och 3, hem till midgård och aa lite fler filmer.
Jag fick stå med handjagare och spruta vatten. har ganska mycket med träningsverk i armarna. inte kul.
Men men det var en spänande dag och jag hade roligt. Förutom att jag frös om fötterna, det var mindre roligt.
Vi kom hem straxt efter 2 och då slocknade jag som ett litet ljus direkt när jag la mig. Eller slockna som ett ljus låter ju som jag dog men det gjorde jag inte jag somnade som en liten fisk. eller gris.

Det var denna dagen det. imogon tar vi nya tag.

PUSS! //PM  Sverrir Gudnason


Rafael Edholm

Praktikdag 30

Den här dagen har vi bara plockat ur lastbilen från gårdagens explotioner. Vi laddade även konfetti rör. Det var en kund som ville ha rosa konfetti i det men vi hade bara glud så då fick vi göra om dom så det va rosa i.
Sedan blev jag skjutsad till tåget av Dojan och Dan.

PUSS! //PM

Praktikdag 29

Ännu en lång dag. 15 timmars arbete.
Fick gå upp tidigt. Daniel kom och hämtade mej, Vi åkte till verkstan och började packa saker inför dagen. in med det i lastbilen och iväg till Winterviken. Där satte vi ut mösare och v-pannor som vi skulle spränga napalm och kalk i. Och självklart så regnade det. mmm mysigt!
Har hållt på att fixa med det där hela dagen.
Sen så satte vi ut laddningarna och fyllde på dom som skulle ha kalk. och även dom med napalm i.
Och sedan så smällde vi av det för de tyska besökarna som skulle in och äta i Winterviken. Trevligt för dom.
Sen D-rigg och iväg och käka. var hemma 22.20 typ.
Orkade inte skriva mer detalierat så det fick bli lite såhär.

Sov sött!
Idioter!
PUSS! //PM
Praktikdag 28

Snart är det fredag!
Idag är det onsdag! Och vi har haft de kära 2orna från JB hos oss.
Fått vissa lite vad man har fått lära sig under tiden på Arclight och sånt. Ganska kul.
När dom hade fått sätt allt och sprungit framför napalm smällar och sprängt pentyl så följde dojan och jag dom till bussen och sa hej då!
Efter det åkte dojan och hämta konfetti rören och grejerna som mediatek hade lånat igår.
Sedan gav chefen alla uppgiften att åka och äta. så vi åkte iväg till någon trevlig pizzeria och käkade efterlängtad mat (dock kanske inte pizza eller kebab tallrik, men det funkade).
När vi sedan kom tillbaka till verkstan så började Dojan och Dan (Martin och Daniels pappa) att såga bort locket på 5 plast tunnor som vi ska använda i morgon. Själv tog jag initsiativet att ställa sig och rulla brandslang. Inte så kul men någon var ju tvungen att göra det, och jag kände mig manad.
Det sista vi gjorde denna dag var att prata med the chef om planen inför morgondagen, vilken tid vi skulle vara på plats. Och detta mina vänner blir ingen rolig historia. tidigt blir det i morgon.

Så därför ska jag sova nu.
God natt!
PUSS! //PM


Praktikdag 27

Tisdag,tisdag.
Idag har vi varit på Grand hotel och riggat upp konfetti rör som mediatek skulle använda någon gång i kväll eller natt. vad vet jag?
Efter det så va vi och käkade lite i kista. Åt natch delux. var inte lika god som på tacobar, men i alla fall. onödig information.
När vi kom tillbaka visade martin en ritning av hur det skulle se ut på torsdag och beställde laddningar som jag och dojan gick ner och laddade. Vi stod i ett par timmar där nere och bara laddade.
Sedan fixade vi lite inför morgondagen.
Och så kollade daniel på kolckan och såg att den var kvart i 8 typ så då skjutsade han hem mej. snällt!

Nu ska jag sova för det blir upp kl.06.00 i morgon.

PUSS! //PM

Praktikdag 26

Näst sista veckan på praktiken nu.
Idag har vi gjort ganska mycket saker. Fast inte ute utan vi har varit i verkstan.
Först har vi packat ut allt ur lastbilen efter helgen.
Sen så har vi kollat på massor utrustning och Dojan berättade massor och även fast han tror att jag börjar tröttna på allt prat så tycker jag fortfarande det är intressant att lyssna på.
Jag har blivit skjuten idag också. Två ggr. Första gången gick inte tröjan sönder men andra gången gjorde den de. Vi  laddade squibb på mig. Det var roligt faktiskt.
Sen har jag fått kollat på olika teaterblod som dom använder och sånt. Väldigt roligt har jag haft.
Fick med mej blod kapslar, blod pulver och fake sår av daniel som dom hade.
Det är väl ungefär det som vi har gjort.

Nu ska jag nog gå ner och kolla på film tror jag.
Ha det bra!
PUSS! //PM


Praktikdag 25

Fredag. En seg dag.
Förberede för helgen. Det skulle regnas i humle parken  så daniel och jag gick på brandposts jakt.
Sen skulle daniel ha en svensexa så jag gjorde lite laddningar till honom så han kunde smälla lite.
Tog tåget hem kl.14.51.

PUSS! //PM


Praktikdag 24

Idag fick jag me sov morgon eftersom att det blev ganska sent i går.
Blev att rulla slang direkt när jag kom. Så fick lära mig hur man gör när man ska tömma och rulla brandslang.
Efter det så lastade vi av lastbilen och ställde iordning det nere i verkstan.
Resten av dagen gjordes inte så mycket. På kvällen åkte vi till hovet och eldade lite för djurgården när dom kom in på isen.
När det var gjort åkte vi och kollade på Wall Street 2.

PUSS!  //PM


Praktikdag 23

Hade lite sov morgon i morse. Det var skönt. Jag är så trött hela tiden tycker jag.
Sedan när jag kom till praktiken så började vi packa inför kvällens jobb.
Vid kl.15.00 åkte vi till nån tull som jag just nu inte kom ihåg vad den hette, där skulle vi vara med och spela in en Norsk reklamfilm om ägg. Hehe aa det är faktiskt sant.
Vi satte upp våran regnrigg och kopplade vatten. Sedan fick vi vänta på kamera mannen och regissören för att se vart dom ville att regnet skulle komma ifrån.
När dom hade plockat ut alla kameror och lampor som dom skulle ha så började de att spela in, och vi regnade ner skådespelaren.
Kom hem kl. 01.30 i natt. Great!

PUSS! //PM


Praktikdag 22

Idag har det inte hänt så mycket. Vi har mest plockat undan efter helgen och måndagen.

PUSS! //PM


RSS 2.0