Jobb!

Jaa det känns som att jag jobbar hela tiden. och när jag inte jobbar så sover jag :/ Vilket liv jag har!
Saknar mina vänner och min bästa frida! Vill liksom inte va en sådan vän som dycker upp när bebisen kommer, utan jag vill ju vara där för henne hela tiden. men har varit väldigt dålig på det:/ Hoppas du inte hatar mej för det:(

Ville bara skriva det. Men nu förstår ni gott folk att nu ska jag jobba.
Ha det bra!
PUSS! //PM

SM i Fyrverkerier!

Ja i onsdags så började SM i fyverkerier i norrköping. Då va det ett lagt som heter Unice pyrotecnic eller hur dom vill stava det. Dom kommer från Götene. Deras framträdande var bra. men bara bra. bra musik och fina fyrverkerier.

I torsdags var det segrarna sedan 9 år tillbaka GFF (Göteborgs fyrverkerifabrik) som körde sitt.
Som sagt, dom är oslagbara. Härligt att se. Dom synkade till musiken jätte bra och hade ett val av musik som passar alla, både musik som spelas på dagens nattklubbar och så lite äldre musik från musikalen Grease.  Väldigt roligt att se. Man satt som ett litet barn och bara njöt av stunden.

Igår (fredag) Så var det Uppsala fyrverkerier som stod på tur. Kändes som att dom inte riktigt hade fattat vad själva grejen var med SM i fyrverkerier. Dom körde inte sina fyrverkerier i takt till musiken ett dugg. eller jo föresten början på båda låtarna var dom i takt men inte resten. då sköt dom bara upp så mycket fyrverkerier som dom kunde. Och sedan gjorde dom tabben att ta den låten som GFF vann med förra året. Tema låten till pirates of the caribbean.

Idag (lördag) Så är det smålands krutbruk som ska vissa vad dom går för. Tyvärr kommer jag nog inte kunna kolla på det eftersom att jag jobbar från kl.18.00 - 02.00. men vi får  hoppas att dom gför ett bra jobb. :)

Om jag skulle få placera in de lagen jag har sätt med den bästa längst upp så skulle listan se ut såhär:
1. Göteborgs fyrverkerifabrik
2. Unice pyrotecnic
3. Uppsala fyrverkeri

Det var min analys om fyrverkeri SM i Norrköping.

// PM


En vanlig måndag!

Jaa det är ju precis som en vanlig dag. Måndag och man har blivit in ringd till jobbet på sin lediga dag. Men vad gör man inte för lite extra pengar.
Imorgon är det personalfest. Just nu är jag sådär peppad på det, men det kommer väl antar jag :P

Hade inte så mycket mer för tillfället att säga:P
Ha det bra!
PUSS! //PM

HEMMA!!

Nu är jag hemma från öland igen. har varit en härlig vecka med mycket sol och mindre bad. bMen som sagt mycket bra och mysigt. Skulle bara ha varit där till i går men oscar och jag bestämde oss för att stanna en dag till.
Har även idag varit med Oscar och Roger när de försökte tona oscars bakrutor på bilen. gick sådär för dom. xD

Kom även på att idag har jag haft mitt körkort i ett år. Så grattis på mej då att jag har lyckats behålla det så här länge;P
Imorgon bilre jobb. Usch ville ju varit ledig hela veckan ju. men gjorde något fel med semesteransökan så det blev bara måndag till fredag som jag blev ledig. så jobba 11.45 till 17.00 i morgon blir det allt. Sen blire grillkväll med Oscar, kanske lillebror, Olle och Johanna. mys pys!!!

Men men nu ska jag packa upp och packa om för tar nog och åker till oscar och sover tror jag nog allt.

Ha det bäst!
PUSS! //PM

RSS 2.0