Öland!

Jahopp då var det lite semester igen då. och den här gången bär det av till öland. åker dit senare i dag och kommer hem på onsdag eller torsdag. Det ska bli såååå skönt!
Va på ullared i går. Oscar och jag köpte saker för 2320 kr tillsammans. Var där med Oscar, Petra och Roger.
Vi köpte massor bra saker. disktrasor, disksvampar, tvättmedel, shampoo och balsam, tvål, underkläder, strumpor, träningströja, klänning aa lite smått och gott. detta var inte allt utan bara en del.
Sedan så köpte jag en present till min bästii med men det säger jag inte vad det är om hon skulle råka gå in och läsa det här inlägget ;P

Men men nu måste jag packa färdigt.
Ha det bäst i solen!
PUSS! //PM

The Smurfs

Haha när vi va och såg sista harry potter filmen så var det reklam treiler för the smurfs. den vill jag se!! xD


Trött tjej!

Aa jag är trött. gick och la mej kvart över 12 i natt och sen var jag uppe kl.06.00 i morse. oscar skulle jobba så jag åkte hem då. sen när jag kom hem så fick pappa kolla på bilen och se hur vi tillfälligt ska kunna tanka eftersom att tanklocket inte vill öppnas. men pappa drog lite i det så att det gick upp. sen så får jag inte låsa när locket är helt stängt för då låser jag tanklocket också.
Sedan när pappa var tvungen att åka till jobbet så gick jag in och sov. så vaknade för en halv timme sen.
Ska jobba lite senare. Börjar kl. 17.00 till 23.30. ganska skön tid på något sätt. man jobbar sent men inte stängning.

Nu ska jag äta lite lunch trör jag:)

PUSS! //PM

Harry Potter och dödsrelikerna del 2

Så där ja! Då har man fått se hur det slutade för världens mest eftertraktade trollkarl.
Jag visste ju egentligen vad som skulle hända och hur allt skulle sluta eftersom att jag har läst boken. men det var kul att se hur dom hade löst filmatiseringen av den. Tyckte den var bra och dom hade fått med det viktigaste vad jag kan komma ihåg. var ju ganska länge sen jag läste boken. Men som sagt mycket bra.
Vill inte säga för mycket om vad som händer eftersom att det kan ju finnas någon där ute som läser min blogg och inte har sätt filmen. vill inte förstöra för er.

Får väl kanske bli en längre resention när filmen har varit på bioduken lite längre.

PUSS! //PMSjukling!:/

är hemma från turkiet nu. har ju varit det sedan i torsdags. Vi hade det jätte bra. till en början så kände vi väl att hotellet inte var det roligaste man hade sätt i sitt liv. men man vande sig vid det och insåg att det var helt okej i alla fall. och lite bruna blev vi i alla fall:P

Så nu när man har kommit hem så har man blivit sjuk:/ har haft jätte ont i min hals och ena halsmandeln har blivit aningen svullen:S skit grej! och oscar har haft ont i magen ända sen vi kom hem. så får väl se vad proverna säger om vi får komma tillbaka och jobba eller måste käka penselin i en månad.

bilder från resan kommer när jag har fått dom av oscar:P

PUSS! //PM


RSS 2.0