Stängning!

Idag har jag den stora äran att stänga på jobbet! Segt :/
Har lite arbeten som jag egentligen måste jobba med som ska vara inne i morgon. men men får sitta uppe när jag kommer hem från jobbet runt halv 3 tiden sisådär:S aja men har inget annat val.

Men nu ska jag göra mig iordning för jobb!
PUSS! //PM

shopping dag med mamma!

Igår var jag och mamma på stan och köpte massor grejer :)
Vi köpte tyg till min sjal som jag ska ha på balen, sen pälor till kläningen, skor, halsband, örhängen, väska och hårfärg. aa så nu ska jag vara riktigt fin på balen:)
Fast jag har dåligt samvete för att mamma betalade allt förutom hårfärgen och den blev ingen billig historia i slutänden:/

idag ska jag jobba så ska väl åka snart. sen ska jag spela in film med amy tror jag och sen så ska jag lägga över alla saker på den här datorn till min hårddisk så jag kan lämna tillbaka den här och få min gammla tillbaka. och sen ska jag jobba klart med några uppgifter som jag har kvar och ska lämnas in på onsdag.
Så det är full fart hela dagen..

Men nu måste jag göra mig iordning innan jobbet!

PUSS! //PM

Fredag!

Så nu är jag här och skriver igen. Har väldigt mycket att göra just nu när det snart är dags att sluta skolan och allt. Har varit tvungen att göra klart uppgifter i skolan, fixat med balklänning och frisyr till balen, studenten och inbjudan till studenten. aa det är lite granna. men men snart är jag klar hoppas jag :)

Annars kan jag ju berätta att jag har införskaffat mig en liten röd polo med tonade bakrutor och vinge:P det är grejer de. haha den är jätte snygg och häftig. har tyvärr ingen bild än på den men ska fota den och lägga ut bilder:) Så det känns bra att ha en egen bil att åka omkring i!

Men men nu ska jag skriva klart om kristna kyrkor. inte ett dug kul. det är därför jag har sparat det till sist.:S

PUSS! //PM

Fast five!

Igår var jag med Oscar och Gustav och så fast five. As bra film tycker jag. Men filmerna i den säger man serie? aja serien i alla fall brukar ju vara bra så jag hade inte väntat mig något annat en att den här också skulle vara de.


McDonalds ingelsta!

Jaha då har man ännu en gång blivit skickad till en annan resturang för att jobba lite. idag hade turen kommit till mcdonk ingelsta. lucky them!
Men det gick bra och jag var bäst. haha nae men det gick bra och tiden gick fort så det var inget problem alls faktiskt.

Va även och införskaffade en studentklänning mää. nice då har vi det klart också. haj fajv!

Men det var dagens information.
PUSS! //PM

Haha som vanligt!

Det mesta gör mej irriterad idag.
Men mest är det att oscar bjöd med mej på en fest. sedan så har han inte fixat ledigt så han ska igentligen stänga idag när festen är. Men snäll/dum som jag är så sa jag att i värsta fall får jag väl ta tiden då. Och det är klart han nappar på det förslaget. alltså!!! för även om jag inte skulle ta den tiden så är det väl ingen som känar något på det. eller jo jag gör ju det för då slipper jag jobba så länge. men aja!

ville bara få ur mej det där för om jag säger det till oscar blir vi bara arga p åvarandra. det räker ju med att en av oss är arg liksom!

//PM

live from my house!

Sitter och pluggar i solen. gud så skönt väder det har varit i dag! Det är sådanna dagar som man är glad att man bor på landet:) kan chilla utan att ha massor grannar och annat folk som springer omkring precis utanför tomten:P Sedan så är det så skönt för vi har ju en ganska stor tomt hemma så att aa det finns lite utrymme:)
Skriver lite på min rapport som jag var tvungen att komplitera en aning. går faktiskt bra. Bättre än vad jag trodde att det skulle göra när jag fick tillbaka den.

Väntar också på att oscar ska höra av sig (vilket han antagligen har glömt) för han skulle kanske komma hit och jag vill äta ananasen som jag köpte igår men han kanske blir ledsen om han inte får smaka. Men om han inte ringer så får han ju skylla sig själv:P
Sedan väntar jag på att mammi ska ringa och be mej ta den stora bilen och åka till den stora staden (eller aa typ i alla fall) och hämta henne. hon är och käkar med någon vännina så då får man ju ställa upp och skjutsa omkring lite:)

Aja nu ska jag sluta skriva här och fortsätta skriva på rapporten.
Slänger upp några live bilder som jag tog för cirkus 5 min sedan. EnJoy!

     

Några stycken i alla fall :)
PUSS! //PM

Oh my God!

Sitter i skolan och lyssnar på musik. Blev ju ingen film inspelning idag heller. jag älskar min grupp och alla dess medverkande individer! Så det blir väl IG i denna kursen om det ska fortsätta så här:/
Och mitt projektarbete verkar ju också gå åt helvete rent ut sagt! Jag orkar inte!!
Så förhoppningsvis så tar jag studenten den 16 juni.

det var dagens klagomål från mej:P
PUSS! //PM

Skola!!

Usch jag blir så ledsen:( jag kommer aldrig bli klar med alla mina skolarbeten innan skolan är slut. För när jag väl lämnar in ett arbete så får jag tillbaka det och måste göra om det. men vissa saker gör jag precis som alla andra men nae då jag får lämna in det en gång till i alla fall.

PUSS//PM

Hemma igen!

Ja det blev en snabb tripp till Italien och tillbaka.
Det var ganska varmt men inte någon högsommar direkt.
Vi va på ett typ köpcentrum som låg precis bredvid flygplatsen. Dom sa att det var europas näst största shoppingcentrum, men jag vet inte om jag tror riktigt på de. men det var ju stort och så men tror inte att det är näst störst i europa faktiskt.
Blev inte så mycket shopping eftersom att dom jag åkte med sprang genom butikerna så man inte riktigt han och kolla ordentligt och bestämma sig om man verkligen skulle köpa saken eller inte. Men fick med mej ett par höga shorts, en tubtopp, ett armband och Oscar fick ett par Carvin Klein kalsonger. Inte så mycket men men.
Blev ingen studentklänning heller. hittade ingen, och ingen balklänning heller:/ Fasiken! Får åka en sväng till Linköping, och en sväng till vingåker och en sväng till stockholm. så kanske jag hittar en studentklänning och förhoppningsvis en balklänning också.

Sitter på helspän för att min mentor springer fram och tillbaka i vårat klassrum och jag har inte lämnat in mitt projektarbete och jag sa att jag skulle göra det idag men har inte riktigt kommit ihåg att ta med de. ^^

aja men så var dett!
PUSS! //PM

Hello Italy!

Aa i morgon åker jag till Italien. Ska bli såå awsome!!!
Hoppas på att hitta en studentklänning och kanske också en balklänning! vem vet?
Flyget går kl.07.20 (inte riktigt min tid på dygnet) men men kommer nog gå bra att komma upp ur sängen i alla fall. brukar kunna klara av det när det är speciella saker som händer:)

Aja men ska sova nu så jag orkar i morgon bitti!

PUSS! //PM

Arg!

Jaa men det är ju så att min handledare/mentor sa rakt i mitt ansikte att nae pernilla det här är ingen rapport så du måste skriva mer.!!! Gaaah jag blir så arg! hon säger först att det är så där jag ska skriva och sen när jag gör det så säger hon att det är fel! Men jag har skrivit precis lika mycket som alla andra har gjort! jag förstår inte varför! men jag tänkte ta tillbaka den där jävla (ursäkta språket) och skriva så otroligt mycket skit som inte änns hör till rapportet får vi väl se om hon blir nöjd med de.!!

Ilska!

//Pernilla

Trött tjej!

Aa blev ju en ganska bra helg tillslut i alla fall.
I fredags så dammsög jag hela Gustav och Sandras (två vänner) hus. Det va inte så kul men men.
Sedan i lördags va the big day! Det var på vi hade överaskningen för Gustav som fyllde 20 i tisdags.
Sandra och jag fixade det sista på förmiddagen medans gustav och oscar var hemma hos oscar och spelade tvspel. Sedan åkte jag och sandra in till resecentrum och väntade på att alla linköpingsbor skulle komma. Sedan när alla väl va där så åkte vi till Hageby och ställde oss vid Mcdriven för att vänta på att Gustav och Oscar skulle anlänga. När dom kom och vi hade sjungit för honom och lite så, så åkte vi och spelade paint ball. det var kul. och Gustav fick ta på sig en tiger dräkt och springa omkring medans vi sköt på honom. Hihi det var kul! ^^
Sedan efter så åkte vi och duschade och sedan blev det att äta smörgåstårta och vanlig tårta. Och sedan blev det fest hela kvällen och natten. Och sedan kom även Elin coh Fia och då blev det skoj.

Så idag är jag trött tjej.
Bilder kommer nog senare

Men det var allt jag hade för nu!
PUSS! //PM

RSS 2.0