31 dagar!

Jahopp då var det bara 31 dagar kvar tills vi åker till USA! Gaah jätte nervös är jag ju! har redan resfeber. Snart är det dags att börja packa! :P haha.
Håller ju på med elearning också och det går ganska bra tror jag nog :) förhoppningsvis kommer jag ha lärt mig allt om dykning innan vi åker!
Men innan jag får åka till usa så är det jobb jobb jobb som gäller! usch denna vecka jobbar jag till 03.00 varje dag som jag jobbar. det är inte kul! usch!
 
aja men ska göra mig iordning för en jobb natt på McDonalds hageby!
PUSS! //PM

Jobbar!

Sitter på jobbet och har rast. Känns som att vi kommer komma iväg i tid idag från jobbet. jobbar till 03.00 men ibland händer det att man blir lite sen och kommer irån senare. men jag diskar som en tok så det här ska nog gå vägen! :P
Och när denna arbetsdag är avklarad får även jag ta helg vila. men sen på måndag är det dags igen. Jaha då ingen semester för mej inte. det är 1 månad och 19 dagar kvar till min semester typ. 
Och det betyder ju också att det är 49 dagar kvar till USA! :D Gaah tiden går så fort!
Håller på med min Elearning för dyksertet nu också. går ganska bra men det är lite svårt eftersom att allt är på engelska och jag och engelska har aldrig riktigt varit jätte goda vänner :/ :P
 
Men men nu ska jag gå och stämpla in igen och köra ett sista ryck!
PUSS! //PM

RSS 2.0