Mys i stan

Japps har varit hos min syster och haft filmkväll typ. vi lagade mat, åt fruktsallad, glass och strössel. Och så kollade vi på Alice i Underlandet.
Har även varit på media markt idag. skulle leta efter spel till vårat guitar hero som jag har varit och hämtat idag. men media markt hade inga roliga spel så vi åkte till ingelsta och gick till gamestop, där hade dom ganska många spel faktiskt. vi köpte guitar hero 2 och guitar hero legens of rock. Efter det åkte vi och tränade.

Var också och hämta mitt ica kort i husby. Typiskt att Oscar och jag skulle åka och hämta ica korten vid 11 på ica i husby, sen när vi är på väg in till stan så möter vi lastbilen där vårat guitar hero var. så blev 2 svängar till östra husby idag,. det är inte alltid det händer liksom!

PUSS! //PM

stor handlat!

Japps idag har oscar och jag varit först på ÖB, sen city gross och sist ica. haha man ska ju handla där priset är som bäst liksom! ;) nee emn det var så här att på ÖB hade dom soppor som i vanliga affärer ´(ica, willys, city gross, hemköp) skulle kostat 29.90 eller något. men på ÖB kostade dom bara 19.90 så det var faktiskt värt att åka dit. Sen så åkte vi ju till city gross för det var där vi skulle storhandla. så det gjorde vi. Men eftersom att dom inte har några halva eller små vitkålhuvuden så fick vi ta en sväng till ica också för att köpa det och det vi kom på att vi hade glömt på city gross!

En rolig dag ute i folkvimmlet.
Det var dagens det. Hörs en annan dag eller senare i dag?! :O

PUSS! //PM

Sov dags!

JAAAAA! nu ska jag straxt få sova! är jätte trött efter dagens alla händelser.
Gick upp ganska skapligt för att åka in till stan och träffa syster. Vi gick runt och kollade lite, köpte även present till mammsen som fyller år i morgon. Sen så var vi på paus och käkade och då helt plötsligt skulle dom ha modevisning bredvid så ingen matro där inte. och jag förstod inte riktigt vad själva modevisningen gick ut på. dom vissade ju inte upp några kläder, dom hade bara sminkat sig konstigt och ruffsat till håret. men men dom var väl duktiga antar jag.
Sen kom Roger till stan och då gick vi till systemet för att handla lite öl och vin inför kvällen.

Skrev ju att vi skulle och bowla idag. Dom andra var och bowlade (Petra, Roger, Oscar och Pontus) inte jag. jag skjutsade mamma och pappa till festen så han inte med bowlingen. men var med och åt i alla fall. Plankstek vart det och det var gott, inte godaste jag har ätit i hela mitt liv men den var helt okej.
Efter att vi hade ätit så gick vi hem till petra och roger och spelade band rock och lips på xbox. dom drack öl och vin och jag drack coca cola! :) funkar för mej!

Sen blev det att åka och hemmta mamma och pappa. och nu är jag hemma i min säng och är berädd att sova nu!
Så god natt!
PUSS! //PM

min!


Älskar min pojke!


Trött tjej!

Ja usch så trött jag är .vet inte varför direkt men är det i alla fall. Har varit duktig och både hunnit jobba och tränat idag. det är ju faktiskt bra tycker jag! :)
I morgon blir det en sväng på stan med storasyster för att införskaffa någon fin present till mammsen som fyller år på söndag (25/3). får se dag det blir. hon har ju bara önskat sig en sak och det är fat men det har hon önskat sig av alla så inte så kul att köpa precis. men men får se vad det blir.

I morgon kväller blir det att spöa skiten ur Oscar, Roger och Petra på bowling ( för jag är ju så grymt bra menar jag!) och efter det blir det käk. detta sker på hugos. High five!
Ska även vara taxi åt mammi och pappi för dom ska på fest! ja se det ska dom.

Men men nu orkar jag inte skriva mer om mitt så otroligt händelsefulla och intressanta liv, så nu ska jag sova!
PUSS! //PM

Alexanders dopdag!

Ja i lördags var jag och Oscar på dop. Det var Frida och Marcus lille prins som skulle döpas.
Jätte söt var Alexander i sin jätte fina dop klänning. Duktig pojke som inte var ett dugg ledsen när han blev baddad av prästen.

Tog lite bilder också. Här kommer några av dom:

 

Blev ganska nöjd. inte jätte men ganska.
Litte duktig är jag ju i alla fall :P

PUSS! //PM


RSS 2.0