Wuhuhuhuh!

Hej hej! nu sitter jag i skolan och väntar på att freddan ska börja sin dagliga predikan om viktiga saker.
Ska ju fota lite idag verkar det som. kan bli kul, kan också bli tråkigt.

Blev ingen bil igår:/ pappa va och kollade på den och han sa att det var bättre att leta vidare efter en annan bil. så det ska jag göra. leta bil!

Idag ska jag, oscar och roger till partaj och köpa present till gustav som fyllde 20 igår. så det blir kul. sen ska vi träna men jag har glömt min plånbok så får se om jag kommer in på gymmet:P

men nu ska vi börja lektionen så bästa att jag drar mig.

PUSS! //PM

McDonalds 24/7

Fy helvete säger jag bara rakt ut! Har jobbat från 11.45 till 21.10 idag. det var nog en av dom dummaste sakerna jag har gjort på länge. man springer omkring hela tiden, dricker inget vatten, visstas i total bastu. aa det är lätt att jobba på mcdonalds (Y)
Sen så har jag knappt haft något lov alls denna veckan. jag har jobbat på mcdonk i stort sätt hela lovet:P men det kommer synas sen på kontot till studenten. och det tycker vi om!

Men i morgon är det skola och lilla jag har inte gjort så mycket som jag hade tänkt att jag skulle göra av alla uppgifter som jag har kvar :/

Aa men det va de. nu måste jag sova så jag orkar dagen i morgon också.
Och juste! Pappa ska ringa på en bil till mej i morgon!!!! :D:D:D:D Glad tjej!

PUSS! //PM

Tjingeling!

Idah har det varit fullt ös på McDonalds i Hageby ska ni veta! Joho då. vi har sprungit omkring och svettats allesammans bakom disken. Blir att jobba i morgon med. Det går bra nu! 17.00-21.00 inte så långt pass men det är alltig något. behöver alla tider jag kan få nu innan studenten och studentbal och Resan och aa allt. och Italien resan också! Herregud hur ska detta sluta?
Sitter och väntar på att klockan ska slå om till nästa dag så jag kan gå in och kolla hur mycket/lite pengar jag får i lön denna månad :D det sorgliga är att min syster som var utomlands nästan hela mars och jobbade 3 dagar har tydligen jobbat lika mycket som jag har gjort under hela mars :O inte okej:( vill ha flera arbetstider. men från och med den 20 juni ska jag få jobba typ lika mycket som Ozzy boy gör :)

men men nu ska jag fortsätta att vänta på att tiden ska bli dags och oscar ska sluta.
PUSS! //PM

Slänger upp en bild som Råkar va fotad och redigerad av mej själv ^^



Vilken dag!

Aa usch vilken dag det har varit på jobbet! Har haft utbildning med syster idag. hon utbildade mej på DT 2. Gick väl ganska bra. det va ju liksom första gången jag stog där själv faktiskt. Fick ropa på Annika och Roger ibland så dom hjälpte mej. Jag har ont i mina ben och i min fot som är svullen och i min andra fot som är blå efter matchen i fredags:P

Sitter och väntar på Oscar. han ska sluta kl.02.00 men vet inte om dom blir försenade kanske, för han har inte hört av sig än och klockan är ju faktiskt 02.34. men men jag är inte så trött så kan sitta uppe ett tag till! :D

det var allt från mej.
PUSS! //PM

Norrköping stad!

Ja idag har jag varit inne i stan och handlat lite allt möjligt med mina föräldrar. mycket trevligt. Köpte påst present till oscar me. det blir nog bra.

Spelade ju lite fotbolls match igår me. och det gick väl bra. vann med 4-2 (efter straffar). Men målvakten var rädd för mej i alla fall ^^ haha oftast så lyckas jag med det också. Blev stämplad på högerfoten så nu har jag fina dobbar på foten och en tånagel som kanske inte sitter där så länge till. men så är det när man lirar boll.

Ska åka bort till Vittinge snart och hälsa på Sandra och Gustav. aa vi ska kolla på resa i sommar. förhoppningsvis boka me. :D Vill ha sommar nu! och student! men först kan det bli maj så jag får åka till det soliga Italien! :D

Det va de.
PUSS! //PM


fotografiskbild!

ja! hade ju fotografisk bild igår och vi fick i uppgift att göra om en bild i photoshop. man skulle sätta ihop två bilder och få det att se ut som en bild. Här är min bild i alla fall!



Nice! high five!

aa så blev den!
PUSS! //PM

Bilder!

Ja här kommer bilder. och i detta inlägg kommer några fler av dödssynderna som jag har fotat!


Girighet


Lust


aa dom andra bilderna vill inte laddas upp av någon konstig anledning :S så det får duga med dom här!
EnJoy!

Foto och redigering: Pernilla Carlsson

PUSS! //PM

VW Passat Darth Vader

Haha detta kan vara en av dom klockrenaste reklamerna som finns!
Så söttttt!


Lördagkväll!

Ja nu är det lördag kväll. sitter och väntar på att oscar ska sluta jobba. Har ju inga vänner som har tid att umgås med mej så jag får väll chilla själv. haha nee men aa:P
Syster och Rpger har varit här i går och i dag och vi har kollat på bilder och film från deras resa. skoj va de. sen fick jag försenad födelsedagspresent. fick parfym, body lotion och något mer från Victorias Siceret. :)

Fick vet att jag ska börja jobba 10.00 i morgon bitti:/ inte så jätte kul. men men så går det när man tar tider som är lediga. jobbar till 17.

aja men det var dagens uppdatering.

PUSS! //PM

Jobb jobb jobb!

Aa det jobbas på för min del. i alla fal på McDonalds. Har jobbat idag. 17.00-21.00. ganska kort pass. och i morgon ska jag jobba 15.00 till 22.00. High five på den tiden då. då kommer jag vara något trött när jag kommer hem. och sen upp till skolan dagen efter. det är ju så mysigt!
Sedan så ska jag utöka mina kunskaper ännu en gång på mcdonalds. Jag ska nämligen få lära mig DT2 den 17 april. Och för dom som inte vet så är DT2 andra luckan i mcdriven, där man får ut maten alltså. Stackars tobbe som ska utbilda mej :P aja men det går nog bra. Roger tyckte jag var duktig idag när jag hjälpte han i DT2 i alla fall.

Anyway ska även jobba söndag 11.00 har jag för mej till 17.00. usch kommer aldrig få träffa oscar :( vi lyckades just denna veckan att jobba om varandra lite granna. men på fredag har jag studiedag och oscar börjar inte jobba förens 16.45 så då kan vi umgås :)

men men nu ska jag sova!
Seeeya!
PUSS! //PM

Körslaget!

Ja nu har jag läst om kören The Nostalgeeks som är från norrköping. dom har fått värma upp publiken dom senaste 2 delarna av körslaget. Tack vare Annika knutsson (Viktorias mamma) så har kören fått dena möjlighet. dom kommer även få vara med och värma upp publicen dom resterande gångerna som är kvar av programmet. men det jag tyckte var lite kul var att progremmet spelades in i frihamnen studio 7. haha där har ju jag varit och blåst med en flygay fläckt ju! xD jag var där med Arclight och spelade in en pilot till något program vars namn jag inte kommer ihåg.
ville bara säga de!

PUSS! //PM


Fenomen!

Har suttit och kollat på det nya programet fenomen nu under dagen. Och upptäckte att det spelas in i samma studio som jag var i med arclight och sköt konfetti på dansfeber finalen. haha skoj!
Men men tycker att det här programmet fenomen är ganska häftigt faktiskt. finns liksom inget sätt att dom kan fuska. eller jo dom kan ju ha pratat ihop sig innan programet, men det vore ju bara dumt.

aja det va det jag skulle säga!

See ya!
PUSS! //PM


Studentmössa och grejer! :D

Ja nu entligen har studentmössorna kommit!!:D och alla är så glada. Fick dom igår. Nu känns det verkligen som att det inte är så långt kvar! gaaaah längtar som få!
Men men så äre. ser knepp ut i mössan xD och så köpte jag ett champanjeglas som det står student 2011 pernilla carlsson på. fina grejer!

Så nu går jag istället ich längtar efter att få tillbaka min dator som är inlämnad på reparation. dom har haft den i typ 2 veckor nu. borde inte ta så mycket längre tid tycker jag. men vad vet jag liksom!

Men men ska och jobba snart. så seeya!

PUSS! //PM

McDonk stockholmsrondellen!

Ja idag tyckte min chef att jag skulle flyttas till en annan mcdonalds resturang. så att jag ska jobba på en annan donken idag. men som tur är så är det bara idag. sen i morgon ska jag tillbaka till hageby! :D

PUSS! //PM

RSS 2.0