fotboll!

ja då har jag spelat min debut match. mot åby och vi vann med 4-1. som ni kanske kunde gissa så gjorde jag faktiskt ett mål ;) kul att vara tillbaka ute på gräset med brudarna! sedan så spelade jag även match i lördags moy Valdemarsvik. även den striden gick vi segrande ur. fult spel att motståndarna och tråkig fotboll från deras sida. min fot är bevismaterial för att visa hur fult dom spelade. take a look!


anyway jag lever ju! :)
puss och kram! Pernilla

träning

idag har jag varit så duktig så jag har varit på gymmet! :D känns bra såhär i efterhand. oscar och jag har börjat med ett kost schema kan man säga det heter 6 kilo på 6 veckor. denna metod hjälper kroppen att göra sig av med onödiga kolhydrater och ta bort söt sug, och så klart gå ner i vikt. jag hoppas verkligen att det funkar.

här har vi en bild på dagens lunch som finns med i boken ''6 kilo på 6 veckor''


puss och kram Pernilla

Augustifest, rixfm festival och fyrverkerier!

Ja då var festen igång på riktigt.
Va med mamma på rixfm festival förut. inte mycket att hänga i gran men men det är någonting man ska gå på liksom. Däremot musikfyrverkerierna är som vanligt höjdpunkten på hela augustifesten. Man är som ett barn på julafton när man står där och kollar. Idag var första dagen GFF (Göteborgs fyrverkerifabrik) sköt. temat var queen. mycket fint framförande.
Sitter just nu och kollar på tidigare års musikfyrverkeri. Det publiken inte tänker på är att det är så sjukt mycket jobb som ligger bakom allting! Men som sagt dom där krutgubbarna vet verkligen vad dom håller på med!! :)
Puss och kram! // Pernilla

Gå in och kolla på 2011 års fyrverkeri från gff! http://vimeo.com/28346267

Stockholm stad!

Ja nu är jag och oscar i stockholm för en helg av shopping. fast det vey inte oscar om än. om han hadr vetat det hade han inte följt med hit! :p vi får se om vi kanske besöker naturhistoriska eller polismuseumet. i morgon ska vi alla fall hälsa på dojan och arclight och på eftermiddagen blir det grönan och Tenacious D.
nu ska vi göra oss i ordning och åka ner på stan och se om man kan äta något bra! :)
Puss och kram Pernilla


RSS 2.0