Film dag!! =D

Idag har jag suttit och kollat på film nästan hela dagen:P
Tänkte göra en liten respons av dom 3 filmer jag ahr sett :)

Old school:
Läser från baksidan: Vad gör man när man kommer hem tidigare an väntat och hittar flickvännen naken i sängen med ett gäng fullständiga främlingar? Självklart går man tillbaka till plugget och startas en studentförening med allt annat än studier i fokus! Innan du hinner säga '' vild och blöt brottningsmatch'' Frank ''the tank'' (Will Ferrell) Mitch (Luke Wilson) och Beanie (Vince Vaughn) sparkat igång en rad hämningslösa upptåg. Det går så vilt till att rektorn försöker förbjuda verksamheten. Skratten som den här historien framkallar är garanterat av högsta klass, även om killarna knappast är bäst i klassen.

Min egna kommentar: Efter att ha sett filmen blev jag lite besviken eftersom att det är samma snubbe som har gjort road trip och baksmällan. Och dom filmerna är sjukt mycket bättre och roligare äv vad den här filmen var.
Men den var helt okej och en så stor besvikelse var det inte :P
Den här filmen får 4 av 5 stjärnor



Pet Sematary
Läser från baksidan: För många familjer innebär det en ny början i livet att flytta. Men för familjen Creed verkar det vara början till slutet. De har nämligen precis flyttat in bredvid en plats byggd av barns krossade drömmar.Jurtjyrkogården (djurkyrkogården). Det är en liten bit mark som döljer en mystisk indiansk begravningsplats med kraft att återuppväcka de döda. Stephan King's , det makabras mästare, tar dig och familjen Creed till helvetet och tillbaka (men familjen Creed har bara en enkelbiljett). Guidar gör dem hjälpsamma, äldre grannen Jud Crandall (Frad Gwynne), som känner till livets hemligheter, men har sett så mycket att han vet att döden ibland är att föredra.

Min egna kommentar: Den här filmen var lite förvirrande stundvis. Den är inspelade 1989 och det är verkligen en sådan film som spelades in på den tiden (nå låter det som att det var jätte länge sen men menade inte så ^^) Det var mycket '' äverdrivna'' skader och blod.. Visst den var läskig men jag har sett läskligare ;)
Den här filmen får 2½ av 5 stjärnor.



40 days and 40 nights:
Läser från baksidan: Från producenterna av 'Bridget Jones dagbok' kommer '40 days and 40 nights' USA:s första komedi utan sex. I huvudrollerna ser vi Josh Hartnett och Shannnyn Sossamon.
För att komma över sitt senaste seriösa förhållande använder Matt Sullivan sex, mycket sex. Men han inser att han behöver gå längre, längre än någon man tidigare gått. Inget sex! Överhuvudtaget! På 40 dagar!
Det kan vara svårt för de flesta, men för Matt verkar det omöjligt. Han har precis träffat sin drömkvinnaoch det verkar som om han inte kommer att klara det.
Kommer han att kunna hålla sig?
Kommer hon att hålla ut?

Min egna kommentar: Den här filmen påminner lite om Amarican pie filmerna. Inte lika mycket sex men ändå lite:P
Den var bra.. Men hade hägre förväntningar på denna filmen faktiskt.. Men den dög i alla fall
Den här filmen får 4½ av 5 stjärnor.



Later!

Kommentarer
Postat av: philip

Vadå Old school är inte så jättebra?:o den är ju helt jävla sjukt jättebra xD liksom " it´s okay, Abdhul is there to catch you" den har ju liksom sån klockren humor Pernilla. Du får lära dig att uppskatta humorn lite bättre :)

2009-07-20 @ 03:23:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0