Hamilton- i nationens intresse

Ja igår var jag på bio med oscar och hans föräldrar. Vi såg Hamilton- i nationens intresse. Det var bra men lite ''hoppig''. Det var nästan som att dom var tvugna att ta med det mesta från boken fast han inte med att visa det. Först var dom på ett ställe, sen var dom någon annan stan och sen var han där och sen hon där. det blev lite mycket farande utan att man riktigt fick veta hur det gick till! Men annars tycker jag det var jätte bra. :)

Och måste säga att David Harris och Martin Högberg gjorde ett bra jobb men special effekterna i Jordanien. ! :D


Fotboll är en farlig sport!

Sitter och kollar på gammla bilder på min hårddisk och hittade en bild på ett fint blåmärke jag fick när jag brottades med en målvakt! :P

Så kan det gå!

PUSS! //PM


Tråkigt är de!

Ja det är så tråkigt när man förlorar eller nästan förlorar kontakten med sina vänner. Mina vänner i grundskolan är det väl två eller tre jag har kontakt med. och från gymnasiet är det bara en. Usch det är jätte sorgligt! Hatar att bo på landet. Långt ifrån destination och omvärld. Det är pga att jag bor på landet som jag har tappat kontakten tror jag. om jag skulle bott inne i stan hade det bara varit att bestämma 1 timme innan att man skulle träffas. Nu när jag bor på landet måste man planera ett par dagar innan efter som att man ska ta bilen och hejåhå! Ne inte kul!

Så i morgon ska jag sätta mej och kolla igenom min hårddisk och minnas det underbara människor jag har umgåts med!

PUSS! //PM

Måndag!

Har jobbat och jobbat och jobbat idag! Känns som jag börjar kunna det här nu! ska väl försöka hitta någon ny spännande utmaning i yrkesvärlden! men blir nog att hänga i på mcd till i september i alla fall. så man vet att man kommer få någon semester till usa resan alltså!
Ska väl också försöka dra mej upp mot den stora staden på dom många öarna i framtiden också!

Känner mej väldigt förklarande när jag skriver! haha!! :P
men men det var dagens kortis inlägg. ska åka till oscar nu!!
See ya!
PUSS! //PM

Trettondags dagen!

Ja det var ju trettondags dagarna i torsdags och i fredags. Och i fredags så var jag och oscar hemma hos mamma och pappa och åt tre rätters middag!
Först bjöds det på toast skagen som jag och oscar hade gjort. Mycket smaskigt tyckte allesammans.
Sedan så vart det råstekt potatis och kalkon! också super gott. Ska äta kalkon på lördag igen men mamma och jag komöverens om att man kunde äta det två helger i rad ;P
Och till efterrätt vart det vaniljpannacotta med färska bär till!
Så sammanfattningsvis så kan man säga att det vart en lyckad middag med mycket god mat och trevligt sällsakp! :D


Toast skagen

Kalkon och råstektpotatis

Vaniljpannacotta med färskabär!

PUSS! //PM

 


God fortsättning allesammans!!

Ja som sagt god fortsättning! Jag hade en jätte rolig nyårsafton med god mat och fina fyrverkerier!
Jag och Oscar var med Oscars barndomskompis Olle och hans tjej Johanna! Jätte trevligt och roligt hade vi. Och på tolv slaget vart det champang i mängder! :D

Nu måste jag också ta upp lite det här med fyrverkeri smällandet som var i går. Jag personligen tycker att man borde ha något slags tillstånd för att skjuta fyrverkerier! Folk är ju idioter när dom ska hålla på med det där. Tex. när vi stod och kollade på alla raketer så kommer det fram en unge som kanske var 12-13 år och ställer en smällare precis bakom där oscar stod. Men herregud! För det första så får man inte använda fyrverkeri pjäser förens man är 18 år! sedan så tycker jag att om föräldrar han köpt smällare åt sina barn så får dom väl hålla lite koll på dom också. Dom har ju litesom ett ansvar!

Aja det var min åsikt om det hela i alla fall.
Juste mitt nyårslöft är att gå ner minst 5 kg! Dä är grejer de! :D

God fortsättning!!
PUSS! //PM

RSS 2.0