En till!

Hittade en till rolig video! Haha hunden sjunger och spelar piano! xD


Haha!

Haha joo den här videon var ju faktiskt lite rolig. Det är två bebisar som verkar ha en väldigt viktig men endå rolig kommversation.:P

Italien!

Jaja men nu har mammsingen bokat en heldags shopping i Italien. Den 4 maj så åker jag, mamma och hennes vänninor med döttrar till Italien för en hel dag med shopping! awsome! måste också säga att att flyga till italien fram och tillbaka är biligare än att ta tåget tur och retur till stockholm. har fått väldigt många kommentarer om att åka till ett annat land med flyg över en dag. men som sagd mycket billigare än att åka upp en dag till huvudstaden med tåg.

Så att det var de jag hade att säga. måste även skicka in ledighetsansökan om det datumet innan den 8 april. får icke glömas bort!

Seeya!
PUSS! //PM


De sju dödssynderna!

Ja så är det. Vi fotade alltså de sju dödssynderna i skolan på fotolektionen idag. är bara klar med en dock. så jar ju 6 st kvar:/ Sjukt svårt att komma på något bra att göra. men jag har lite ideer så nu ska jag bara ringa och informera min pojkvän att han får palra sig hit och vara med på lite bilder. det blir ju bra! :D

Här är i alla fall den bilden jag blev klar med.


Bilden symboliserar Lättja!

EnJoy!
PUSS! //PM

Projektarbete

Usch har projektarbete nu och det går inget bbra. det är inte änns kul! ska göra programguider till word. och aa som sagt det går inget vidare. håller på att spela in dom nu. men det låter för jävligt, jag säger'' ääää'' efter typ varje mening och det är så svårt att förklara. skulle ha gjort en kalender i alla fall :( men men farmor ska få kolla på min guid och se om hon förstår. för hon behöver lite hjälp i word för det är hon inte så bekant med. så om hon förstår så har jag ju lyckats med mitt projekt. inte för att min farmor har svårt för att förstå men då vet jag att min guid är förstålig om det finns något som heter så.

over and out!
PUSS! //PM

Vi bor på landet!

Aa nu har stora syster och Roger kommit hem från staterna!
Såatt nu bor man hemma på landet igen. känns sådär kul faktiskt. Nu är jag jätte sugen på att flytta hemifrån. men har inte tillräckligt med ekonomi för att göra det. och jag har sagt att jag ska vänta tills jag har tagit studenten. Och nu när jag pratar om just studenten kan jag ju meddela att alla skolor i hela norrköpinghar fått sina studentmössor förutom en! och kan man tänka sig att det kanske kan vara John Bauer gymnasiet? ja det är precis vad det är!
Så fortsätter väl att vänta då.

Men men ha de bra!
PUSS! //PM


Ghost recon!

Aa sitter i lägenheten sista dagen innan de riktiga ägarna kommer hem från sin resa. Sitter och spelar tv-spel fast vi egentligen skulle gå och träna. sen ska vi ju städa lägenheten och bädda rent. hur ska detta sluta? ae vet inte.
Och i morgon är det skola som jag inte har ett dug lust att gå till. är så trött på det. så önskar att 2 månader kan bara flyga förbi så man för ta studenten snart!
Hoppas på att student mössan har kommit i morgon när man kommer till skoaln. Alla andra skolor i hela stan har ju fått sina mössor så tycker att vi också kan få dom nu!

aja men men det var vad som hände just nu i mitt liv:P

See ya!
PUSS! //PM

Grattis Mamma!

Ja idag är ingen vanlig dag för det är mammas födelsedag. Hurra, Hurra, HURRA!!



Puss på henne! <3

Sveriges värsta bilförare!

Ja då va det ju så när jag hade min praktik på Arclight uppe i bromma var jag och Daniel med och gjorde lite effekter i sveriges värsta bilförare. Det skulle se ut som det brann i en bil. och det fixade vi!
EnJoy!




Fot problem!

Nu är det ju så att jag va och spelade fotboll igår. inte det smartaste jag har gjort i mitt liv. nee men jag glömde mina inlägg i stan så jag fick ha mina gamla fotbollsskor och mina fötter mår inte så jätte bra av det. så just nu har jag blåsor på båda stortårna, blåsor på fotknölarna och på höger lilltå. sedan har jag fått blodblåsor med. så att så kan det gå när man spelar lite boll. Sedan har jag blåmärken på högerknät. Haha:P

Aja men blir kanske att ta och träna lite fotboll. och så blir det nog och träna på gymmet innan. får ju inte vara lat liksom:P

See ya!
PUSS! //PM

Hur många lingon finns det i världen?

Igår var jag på bio med Oscar, Gustav och Sandra. Vi såg den svenska filmen ’’hur många lingon finns det i världen’’.

Den handlar om en kille som heter Alex. Hans sambo som Alex har en dotter med kastar ut honom för att han inte har något jobb och kan inte hjälpa till att betala räkningar och försörja familjen.
Alex åker till hudigsvall och hälsar på sin bror. där söker han även ett jobb som består av att vara assistent till ett gäng utvecklings störda personer.

Jag tyckte filmen var jätte roligt. Utvecklingsstörda personer har en förmåga att för det mesta vara väldigt gulliga och komma med roliga kommentarer.
Inte så jätte bra slut på det hela tyckte jag inte.
Sedan förstod jag inte heller varför man döpte filmen till just Hur många lingon finns det i världen.

Filmen ''Hur många lingon finns det i världen'' får: 4 av 5 stjärnor!



Black Swan

Nu har jag sett filmen Black Swan med Nathalie Portman.

Filmen handlar om en tjej som heter Nina, hon dansar balett. Nina läger ner hela sin själ i baletten.
Nina går på en prov dansning av den berömda balette the swan lake.
Det är där alla problem börjar. All press på att vara vackrast och bäst på scen.

Jag tyckte filmen var bra. Den var lite halv äcklig på något sätt men ändå väldigt bra.
Man fick se en ung flicka som pressade sig själv in i det minsta. Väldigt hemskt förstårs men som sakt. mycket bra film. Det enda som jag inte tyckte var bra va att den blev lite seg några gånger då Nathalie dansade i studion. men men annars som sagt mycket bra.

Filmen får: 4 ½ stjärna av 5


McDonalds och DT1

Jahopp då har man jobbat från 11.30 till 16.00! stått i Mcdriven. Hela långa dagen. Men men det gick bra och det blev inte så många fel denna gång:P
Nu blire inget mer jobb denna månaden om dom inte ringer och frågar om jag vill jobba. har ingen mer schemalagd tid i alla fall.

Så nu ska jag skicka in mitt manus och synopsis till Freddan. Sen ska jag göra lite av mitt projektarbete. aa sen har jag ju 1000 saker till jag ska göra. men men.

Det var allt för nu!
PUSS! //PM


Gladiatorerna

Ja tänka sig, nu är gladiatorerna tillbaka!
Skulle ju vara grymt kul att söka men jag känner att jag är inte tillräkligt tränad nu. kanske för ett och etthalvt år sen kanske jag kunde ha sökt för då va jag väl tränad. men men får väl hoppas på att dom kör nästa år med så man kan träna lite och söka då ;) Som sagt skulle vara grymt kul!



PUSS!! //PM

Kul!

Haha aa kul att min skoldator har slutat fungera som den ska. trådlösa nätverks kortet funkar inte längre:/ så fick lämna in den till dator nisse och sen så fick jag en lånedator. och så kom jag ju på att jag har massor arbeten på den datorn som ska lagas så sitter och lägger över grejer på en hårddisk från den så jag kan jobba med sakerna även fast jag inte har min dator. haha inveklat det blev.

Men men en snöig fredag har vi i alla fall i norrköping! inte det roligaste direkt. Hoppas det slutar snöa tills ikväll. för då ska jag hämta min kära bror i stan och jag tycker inte det är så kul att köra bil när det är snö och slask! sådä så!

I morgon ska jag jobba. på förmiddagen blirde. och sen även på söndag förmiddag jobbar jag.

men men nu ska jag fortsätta att lägga över filer på hårddisken!

See ya!
PUSS! //PM

DVD case!

Jag sitter i lägenheten och gör uppgifter jag ligger efter med. känner att det går ganska bra i alla fall. Har gjort klart 2 saker på mindre än 20 minuter. High five!

Tänkte vissa min dvd case som vi fick i uppgift att göra.


Där har vi den! inte så jätte bra men den duger i alla fall. lite felstavning och sånt i texten men det orkade jag inte fixa nu. så gör det senare:)

PUSS! //PM


Melodifestivalen!

Jaha då skickar vi Eric Saade till tyskland då. Sådär tycker jag men han har ju gabska stor chans att vinna i alla fall.
Hade hellre sett denna killen skickas till tyskland!


MCdonalds!

Aa jag har jobbat idag. dom ringde och frågade om jag kunde jobba idag, och jag tackade ju nej igår så kändes ju bra att dom frågade idag också så jag kunde säga ja:D

Annars en slapp dag idag. var på biblioteket med klassen för att söka lite fakta i alla de underbara böcker som finns på biblioteket:P

aja men ska käka nu innan jag går och lägger mej.
See ya!
PUSS! //PM

Rolig morgon! not!

Jahopp och denna dagen började ju inte så underbart direkt.
Jag vaknade av att väckarklockan ringde och jag blev bara arg på den för den tjatade på mej att gå upp.
Sen när jag kom ner till bilen och skulle lägga i pengar i automaten och lämna parkeringslappen så hade oscar fått 600 kr i böter pga att dom skulle sopa gatan idag och det hade vi missat. så det sög ju.

Sen så ringde jobbet nyss och frågade om jag ville jobba idag men jag har redan planerat in massor grejer idag så jag kunde inte jobba. och nu har jag dåligt samvete för de:/ this sucks!

Aja men men vi får väl ändå fortsätta morgonen med lite projektarbete.

PUSS! //PM


Grattis på syster!

Igår (den 8 mars) så fyllde min stora syster Petra 21 år. Hurra hurra till henne!
Så vi får hoppas att hon hade en underbar dag i miami och fira sin födelsedag ordentligt! :D


Kul kille!

jahopp söndag idag då. Har jobbat lite på Donken idag också. 11.45- 16.15 jobbade jag . Fick stå i Mcdriven hela dagen, det var roligt faktiskt:)

Igår firade vi min lille bror som fyllde 17 (det sa jag i förra inlägget tror jag:P)
Han fick massor fina saker. hoppas han blev nöjd!

aja kom inte på något mer att skriva. nu ska jag kolla på one tree hill och sen på The secret life of the american teenager (tror det stavas så).

har det bra.!
PUSS! //PM


Lillebror fyller år!

Ja dag fyller Pontus min lillebror år. 17 blir han! Så ska bli hämtad av mamma om en timme och sen ska vi åka hem till landet och fira honom. Av mej ska han få en tröja.
Så blir smörgåstårta ikväll:)

Sen i morgon blire jobb. antingen får jag stå i kassan eller i DT1. Har nämligen fått utbildning i Mcdriveen nu:) så om man kommer förbi på mcdonalds i hageby i morgon vid kl12 så kanske jag står i mcdriven och tar emot betalning.:)

see ya!
PUSS! //PM

Ben & Jerry's!

Läste på en hemsida att Ben & Jerry's ska öppna en butik i centrala norrköping! Fatta vilken lycka för sådana människor som mej! Jag visste att dom skulle öppna i norrköping men jag viste inte när och var. men nu vet jag!
Den 25 mars öppnas det en Ben & Jerry's butik i spiralen köpcenter. Det kommer tydligen ligga granne med buketten. (undra vart de ligger?) aja men men jag kommer vara där på invigningen! :D
Kommer även vara deras stammis:P

aja men det var de god nyheterna för idag.

PUSS! //PM


på minuten!

Haha även fast jag nu för tiden bor ett kvarter ifrån skolan så kom jag ändå nästa försent i morse:P
Kom prick halv 9. Så får bättra mej tills i morgon. Fast det var inte att jag sov för länge utan jag fastnade vid tvn. så kan det gå..

Kommer inte ihåg om jag skrev det igår men efter skolan blir det Donken jobb. Ska utbildas i DT ettan (Mcdrive).
Så det blir från 16.30- 21.15. ett lite lagom arbetspass sådär. ÄR ganska nervös faktiskt:/ men men det går nog bra. ska hem och läsa lite på pappret som jag ska få frågor på så löser det sig nog :) Har trots allt Camilla som ska utbilda mej och hon är snäll så det ska nog gå bra :)

Men men nu ärdet religion och jag ska skriva om Islam tror jag. eller om jag ska skriva om buddhismen? jag har inte bestämt mej än.

Seee ya!
PUSS! //PM

Stadsbo!

jaa nu för tillfället så är jag stadsbo.
Syster och hennes pojkvän har åt till USA occh då fick jag den stora äran att vakta lägenhete åt dom.
Så jag och min Sambo ( min Oscar) håller ställningarna sålänge:P

Idag har jag varit hemma från skolan så jag tog en ordentlig sovmorgon. Oscar ringde och väkte mej när han hade rast på jobbet. Han började jobba kl.07.00.
Sen har jag varit med pappa och fotat när dom tog ner lite träd på vägen till svärtinge. aa och det gick bra. Otroligt kallt var det bara men så går det ju när man inte tar på sig tillräkligt varma kläder.
Sen skulle jag ha tränat idag men varken Oscar eller jag orkade de så det blidde taco mys istället. :)

Men men nu blire en snabbis dusch och sen sovdax! Ska till skolan och lära mej om religion i morgon.

See ya!
PUSS! //PM

RSS 2.0